P.C. Roberts: Amerika vstupuje do závěrečné fáze

paul craig roberts ilustrace
12.8.2024 19:36
Pamatujete si prezidentskou kampaň roku 2020? Trump vedl širokou kampaň a měl obrovský úspěch. Nadšení bylo všudypřítomné. Biden se několikrát odvážil vyjít před veřejnost. ale lidé se jeho předvolebním shromážděním vyhýbali.

Trump získal ve volbách v roce 2020 více hlasů než ve volbách v roce 2016, ale Biden získal více hlasů než kterýkoli prezident v historii.

Lidé tak nějak zvolili neviditelného kandidáta. Ve swingových státech (státy s proměnlivou podporou voličů), bylo sčítání hlasů zastaveno uprostřed noci, zatímco do středisek Demokratické strany pro sčítání hlasů přijížděly náklaďáky, některé i ze zahraničí, naplněné hlasovacími lístky vyslovujícími se téměř výhradně pro Bidena. Nu s když se sčítání ráno obnovilo, byl Trumpův náskok tzv. fuč.

 Totéž proběhne letos v listopadu. Trumpovi příznivci a voliči mají jednoznačně za to, že Trump vyhraje. Jsou nabití energií a nadšení je velké. Viděl někdo takové davy lidí, scházejících se na Trumpovy předvolební shromáždění, na shromážděních pro Kamalu?

Takže: Trump znovu vyhraje jako vyhrál v roce 2020, ale Demokraté sečtou swingové hlasy a Kamala „vyhraje“.
 Jak jsem už jednou napsal, presstitutky se dnes mohou přetrhnout snahou udělat z Kamaly impozantního kandidáta, který zejména ve swingových státech jasně vede, a falešné průzkumy veřejného mínění tutp roli Kamaly jako favorita voleb potvrzují. A nikdo přitom nevysvětlil, proč tolik amerických voličů chce otevřené hranice, válku s Ruskem a Íránem či oslavované a normalizované LGBT. Proč tolik z nich touží, aby se jejich děti ve škole učily o tom, že jak ony, tak i jejich rodiče jsou rasisté, a že ony samy se mohly narodit do nesprávného těla.

Jak totiž dali Demokraté jasně najevo, toto je to, pro co Američané budou hlasovat, pokud dají hlas Kamale.Většina tak, jak pevně věřím, neučiní, ale Kamala i tak vyhraje.

Biden musel odejít, protože Demokraté věděli, že s tímto kandidátem už na jeho těsné vítězství hrát nemohou. Nikdo by  mu už nevěřil.

A tak se zjevila Kamala, ještě minulý měsíc i Demokraty odmítána, ale dnes médií vytvářena jako jeden z nejsilnějších prezidentských kandidátů v americké historii.

Volby jsou zkrátka a dobře dokonale připraveny na ukradení. Ve swingových státech byly metody volebních krádeží legalizovány a stejně jako republikáni a americký lid přijali krádeže voleb v roce 2020 a 2022, budou akceptovat i krádež voleb v roce 2024. Žádná občanská válka a ani nic podobného se konat nebude.

Americkému lidu se jen dostane dalšího poučení o tom, že neexistuje nic, co by mohl podniknout, aby znovu získal kontrolu nad vládou. A nebude vzdorovat ani v okamžiku, kdy mu Kamala bude brát zbraně.

Pokud se ovšenAmeričané nebudou bránit ukradeným volbám, nebudou se bránit zrušení druhého dodatku o nic víc, než se bránili zničení dodatku prvního. A do druhého roku vlády Kamaly už Spojené státy nebudou existovat ani jako pozůstatek toho, co vytvořili Otcové zakladatelé. Spojené státy se stanou nejhorší tyranií, jaká kdy byla vytvořena.

 Moje rada mladým bílým heterosexuálním mužům tedy zní: vypadněte z Ameriky, dokud je ještě čas. Blíží se k vám holokaust. Jste démonizováni a redukováni na občany druhé třídy. Můžete být diskriminováni při přijímání na vysoké školy, do zaměstnávání či při povyšování. Nesmíte se bránit před rasistickými obviněními, protože sebeobrana bílých je považována za rasistickou i za sám důkaz rasismu. Postavení bílého nežidovského heterosexuálního Američana je dnes podobné jako postavení Žida v nacistickém Německu a Palestince v Gaze.

Vždy existuje naděje, ale naděje vyžaduje bojovníky. Má Amerika válečníky, nebo už jen podřizující se slabochy?

P.C. Roberts

Vybral a přeložil Lubomír Man

 

 

 

lubomirman
Jsem spisovatel a publicista (Obrys Kmen, Outsidermedia, Nezakladnam, Halo noviny atd.)

Komentáře

Pro možnost psaní komentářů se přihlašte nebo zaregistrujte.